Speelkalender februari 2021

’t Heusdens Volksteater 
 
"Hey jey toch" Dat kan je inderdaad wel zeggen! 
 
Wanneer het script op tafel ligt, de spelers, decor, orkest, danseressen, kortom iedereen in de startblokken staat om er weer in te vliegen, om ook dit jaar weer een spektakelstuk met dolle taferelen op het podium te brengen . Dan slaat de twijfel toe ... wat mag en wat kan, ... wat kan en mag er nog in Februari 2021. 
Al deze vragen hebben ons dan toch uiteindelijk de knoop doen doorhakken om onze nieuwe revue "Hej jey toch" - want dat was onze titel - te doen uitstellen.
Nu uitstellen doen we voor jullie veiligheid en gezondheid. Maar op gepaste en veilige wijze gaan wij toch van start met repetities en de bouw van het decor, zodat wij nu al alles kunnen verfijnen en uitwerken om jullie hopelijk in 2022 een nog mooier decor, nog mooiere dansen, nog betere muziek, nog betere service en vooral een nog hilarischer stuk te kunnen bieden. 
Wat het precies gaat worden dat ga ik jullie wel ten gepaste tijden vertellen, maar hou alvast een van de februari-weekends in 2022 vrij want het gaat iets groots worden en de circustent gaat te klein zijn. 

Tot dan, verzurgd och en hoat och goed. 
Robby Steenberghs 
Opname in deze speelkalender
Wenst u als groep opgenomen  
te worden in deze speelkalender. 
Stuur een mailtje met:  
- De affiche in jpg of pdf 
naar: 
info@toneellimburg.be