Speelkalender maart 2023


 Korte inhoud "Het Sacochenvirus": 
Op hun trouwdag heeft Lars, de man van Benedikt, iets uitgespookt dat haar niet zint. Sindsdien koopt ze elke week een sacoche. 68 stuks heeft ze er al en ze is nog niet van plan om ermee te stoppen. Als ze op een dag samen met haar vriendin Saskia een volgend exemplaar wil gaan kopen, komt buurvrouw Hermine - die altijd wel iets komt lenen - binnenvallen. Hermine merkt nu pas voor het eerst die geweldige collectie. Benedikt heeft schrik dat ze in de toekomst ook haar sacochen wil komen lenen en Saskia verzint daarom een verhaal. Benedikt is in een club. Een sacochenclub. Ze heeft een sacochenvirus opgelopen.  
Dat is het begin van een hele mallemolen van misverstanden waar ook Lars hals over kop in meedraait, vooral wanneer zijn toekomst voorspeld wordt.  
Vergeet tussen het lachen door niet om naar adem te happen Korte inhoud "De Kastaar":
 
Bernard Bleuke, de kastaar, is een echte verleider. Op Valentijnavond vraagt hij Vicky, zijn nieuwe secretaresse, een belangrijk contract te brengen naar het strandhuis van zijn grote baas M.C. Keulen. Blanka zijn huishoudster moet daar een heus Valentijnmenu koken en zo hoopt hij Vicky in bed te krijgen. Maar dan komt plots Serafine zijn echtgenote langs. Gelukkig is er Junior zijn secretaris om hem te redden. Of juist niet? Maar wat als Vicky niet blijkt te zijn wie ze is? En wat komt de grote baas in het strandhuis doen? En net als Bernard Vicky aan Junior probeert te koppelen, komt Juniors vriendin Kitty Witty binnen stormen. Hoe dit afloopt kan u komen bekijken op een van onze voorstellingen. 

Opname in deze speelkalender
Wenst u als groep opgenomen  
te worden in deze speelkalender. 
Stuur een mailtje met:  
- De affiche in jpg of pdf 
naar: 
info@toneellimburg.be