Speelkalender januari 2024

Ich Môt Just Niks! 
Het startschot voor onze nieuwe revue is reeds gegeven want we zijn weer druk aan 't repeteren. Ook de decorploeg en het orkest zijn weer aan de slag om van onze nieuwe productie een succes te maken. De kaartenverkoop begint traditiegetrouw op onze kersthappening op 17 december 2023 en daar moet je bij zijn of zeg je "Ich Môt Just Niks!".

Je kan na 17 december terecht voor kaarten elke maandag en woensdag van 17u30 tot 19u30 en elke zaterdag van 10u tot 12u in het HVT lokaal aan de achterzijde van het Kuipershof of telefonisch tijdens deze momenten op 0496 661950
Moed en Eendracht Neeroeteren stelt voor: 
"Op en Neer" in regie van Pascal Janssen 
Originele titel: "Jef komt op" van auteur Piet Driessen 
 
Korte inhoud: 
Groentenboer Jef wordt benaderd door verschillende personen van verschillende lijsten om toch maar op hun te stemmen, en uiteindelijk vormt hij zelf een lijst en neemt hij het op tegen de burgemeester. 
 
Speeldata:  
vrijdag 26 januari 2024 
zaterdag 27 januari 2024 
vrijdag 02 februari 2024 
vrijdag 03 februari 2024 
Start voorstelling: telkens om 20u00 
 
Locatie: CC Neeroeteren, Scholtisplein 2, 3680 Maaseik 
 
Ticketverkoop: www.devoortgang.be

Wanneer een kind in armoede opgroeit is dit niet uit vrije wil, het heeft geen keuze, geen onbezonnen kindertijd en wordt het dagelijks geconfronteerd met angsten.  
Dit verhaal gaat over Isabella, zij verkoopt zwavelstokjes, zoals vroeger lucifers heetten. Zij doet dit om te overleven, moedig en vastberaden maar wie koopt er deze dagen nog lucifers? Hoe ervaart zij het harde bestaan?  
Naar een sprookje van Hans Christian Andersen, gebracht met de realiteit van nu want ook vandaag nog leeft 1 kind op 5 in armoede. Een oud verhaal in een modern jasje gestoken en opgevoerd met meer dan 25 acteurs en actrices. Gemaakt vertrekkende vanuit VORM, bewegingstheater, choreografie, live muziek, en natuurlijk ook het handelsmerk van Motus zijnde de ontroering!  
TG Motus en partners schenken de opbrengsten van deze voorstellingen aan het goede doel ter bestrijding van armoede. Kunstrijk versus Kansarm!  
U komt toch ook? 
 
Tickets
Opname in deze speelkalender
Wenst u als groep opgenomen  
te worden in deze speelkalender. 
Stuur een mailtje met:  
- De affiche in jpg of pdf 
naar: 
info@toneellimburg.be